Za danas smo za vas, nažalost, pripremili još jednu veoma ružnu vijest iz crne hronike, a sve se dogodilo u Srbiji.

Zaista užas pogledati, a kamoli pročitati. Vijesti o ovom tipu zlostavljanja su uvijek jako bolne i užasne, a naročito ako je žrtva maloljetna osoba, kao što je to slučaj sada. Izvjesni Miloje Kučaković (82) iz sela Šordoš na obali Dunava je tjerao dječaka koji ima samo 8 godina, da ga oralno zadovoljava. Ali, ono što je policiji kazao zaledilo je krv u venama svima.

Naime, Miloje je svaki dan redovno išao na jedno staro brodogradilište gdje se ovaj dječak uvijek igrao, nedaleko od svoje kuće gdje je živio sa svojim roditeljima. Inače, jednog dana su dvije žene koje su slučajno prolazile vidjele kako je on gurao dječakovu glavu u svoje međunožje i zagalamile. Miloje je pobjegao, ali ga je nedugo potom policija uhapsila, obzirom da su žene odmah pozvale policiju.

Inače, cijeli ovaj slučaj dogodio se nedavno, a kako je rekao Miloje sve je počelo par dana nakon što je bio dopušten izlazak osobama starijim od 65 godina. On je, kako kaže, namamio dječaka kada mu je rekao da ima nešto lijepo i slatko što može samo on imati.

Kada su se sakrili iza žbunja on je skinuo pantalone i gurnuo dječakovu glavu među svoje penzionerske genitalije. Međutim, onda je iznio nešto krajnje šokantno.

“Ja sam morao da ga natjeram samo prvi put. Kasnije mu se osladilo i kurvica je svaki dan molio za svoje lizalo. Iako sam htio prestati, on mi nije dao. Počeo bi plakati ako mu ga ne dam. Uživao je definitivno.” kazao je Miloje potpuno hladno, kao da je pokušao sa sebe da skine krivicu.

Sada se još čeka suđenje, pa bi se trebalo saznati koliko će ležati u zatvoru. Istovremeno, dječak će obaviti nekoliko terapija odnosno razgovora sa stručnim licem. Očekuje se zatvorska kazna od 5 do 10 godina.