Vjenčanja su uvijek događaji na kojima možemo vidjeti razne kombinacije.

Međutim, nedavno se pojavila jedna fotografija, tako da je sve u redu s kombinacijom, ali šta joj je pod nogama?

Naime, jedna se djevojka veselila vjenčanju, pa je dugo razmišljala šta obući, a cijelu kombinaciju upotpunila je visokim potpeticama naposlijetku. Obukla je ono što bi neki nazvali “klinom”.

Zbog ove slike cijela Srbija plače od smijeha, odnosno  zbog ove vjenčane slike: Kada vidite donju sliku ove srpske djevojke, sve će vam biti jasno

Kad je djevojka došla na vjenčanje, stolovi su bili postavljeni na travi. Međutim, bilo je nemoguće da ta djevojka stoji na toj površini u tim petama, pa se ona sjetila. Konkretno, uzela je dasku za rezanje mesa za pete, što možete vidjeti na fotografiji.

Ovo je stvarno maštovito, ali i pomalo seljačko. Sve u vezi s njom bilo je elegantno, pa i ona, a ploča je morala sve pokvariti. Bi li učinili nešto takvo?

Sada vidite da na vjenčanju nije dobra ideja nositi potpetice ili uvijek nositi rezervne cipele. I naravno, prilikom davanja pozivnice za vjenčanje najbolje je pitati domaćine u kakvoj će se površini nalaziti i u kakvom će okruženju biti da bi izbjegli neprikladan styling i, naravno, ponijeti dasku za svaki slučaj.

Šalimo se, naravno, ali ozbiljno – trebali biste se zapitati, ali i istražiti kako ne bi došlo do nesporazuma.

Ne dopustite sebi da budete takva djevojka, jer to ne pristoji jednoj dami. Ili joj je bila potrebna dama na travi ili je stajala podalje. Možda je mogla zatražiti od organizatora da stave stol ili nešto slično, slažete li se?

Šta tek reći za mladu koja na ovaj način reže svadbenu tortu. Svaki konflikt sa njom bi trebao da se izbjegne.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo