Novo

SRBIJA NA NOGAMA!- OTKRIVENA POZADINA VENČANJA ANE BRNABIĆ I MILICE- “Verujte mi, pre bih se ubi*a”!

Ana Brnabić je ona jedna od najmoćnijih i najpopularnijih političarki u Srbiji, koja je nedavno krenula da radi i svoj treći mandat na mestu premijerke vlade Srbije. Također, ona je poznata po tome što spada u homoseksualnu orijentaciju, a njeno venčanje je tema o kojoj se stalno govori u medijima i to je nešto što je jako intrigira javnost. Ono što je poznato jeste da su premijerka Srbije i njena partnerka doktorica Milica Đurđiveć već 15 godina u skladnoj vezi, te da imaju i isna Igora, a posebno je njen ljubavni život interesantan Aninim političkim protivnicima.

Venčanje premijere Ane je nezaobilazna tema nemetnula se i u okviru dokumentarca Ana je tu. To je dioplomatski rad novinara Adama Santovca u kojem premijerka vlade sa novinarem otvoreno priča i LGBT zajednici kojoj i sama pripada a koju kako misle članovi te zajednice , ne zastupa dovoljno i na tako na dobar način, ali se pričalo i o danu sklapanja braka sa Milicom Na novinarsko pitanmje da li ima istine da se premijerke Srbije u nekom od gradova, u kojima je brak istospolnih partnera zakonski regulisan, Njujorku, Ročesteru ili Vašingtonu, zavetovala svojoj izabranici na večnu ljubav, premijerka Srbije je rekla:

” Ne, nije istina. I ja sam čula da smo se venčale, ali to nije tačno. Mi smo u vezi više od 15 godina, ali nismo u braku. Poslednje što bih uradila jeste da sebi dam veća prava od onih koja ima bilo koji građanin ili građanka Srbije. Nikada to ne bih učinila. To je suprotno svim mojim načelima. Verujte, pre bih se ubila’” – istakla je premijerka koja je i rekla da usprkos što zakonski nisu regulisali svoju vezu ona sa svojom partnerkom Milicom uživa u njihovoj vezi i planira budućnost.