Novo

SRBIJA NA CRNOJ LISTI?! OVO niko nije očekivao, sada se otkrilo za šta SRBI mora da plaćaju! (FOTO)

Kako je se pojavila pandemija korona virusa, i mnoge trgovine su se fizički zatvorile, postali smo svjesni da je budućnost kupovine sada online kupovina i online prodaja.

Ljudi sa naših prostora često su naručivali i kupovali stvari preko Amazona, Ebay i drugih stranica, a roba koja je na ovaj način kupljena je mnogo jefitinija od one koju možemo pronaći u trgovinama u državi.

Međutim, od početka poandmije, došlo je do zatvaranja granica i time je otežan promet svega, pa čak i paketa, pa je se često znalo dešavati da određenu robu čekamo i mjesecima, a najgore je da ne dođe nikako iako smo za nju uredno platili.

Pored toga cijerna dostave je dodatno skočila, pa se sada ne isplati ni kupovati online, a građani Srbije najčešće kupuju preko Ali ekspresa, a svi su primjetili da se nešto promjenilo u njihovom poslovanju.
Prije svega ovoga praksa je bila da da je dostava za sve artikle koji su skuplji od 5 dolara besplatna, ali sada to više nije slučaj.
Građani su odmah pomisli da su na crnoj listi, pa su poslali upite na adresu, ali su dobili odgovor da to nije tako nego se jednostavno ljudima ne isplati da više dostavljaju besplatno.

Pored toga su se mnogi žalili da nisu ni dobili svoje pakete, te da su im možda ukradeni ali iz pošte i carine su to opovrgli.
Naručujte li vi online?
Kakva vi iskustva imate?