Seka Aleksić poznata je srpska pjevačica koja je definitivno jedna od najboljih izvođača na Balkanu kad je u pitanju popularnost njenih vlastitih pjesama.

Žena iz Zvornika, malog grada u BiH, postala je vodeća pjevačica na ovim prostorima, a danas svi znaju za nju. Ona nema ravnopravnih u ovom poslu, vodi pravi mali medijski rat, posebno s Karleušom, koja se s njom natječe da ide dalje u modi, a u ovom segmentu se prilično dobro snalaze.

U samo 10 godina Seka je jednostavno eksplodirala kada je u pitanju narodna glazba, pjevaju se sve njezine pjesme, a u posljednje vrijeme se sve više traže njezini nastupi. Naime, Seka Aleksić je neko vrijeme imala stvarno savršen izgled i liniju, ali poznato je da je uvijek imala problema s gubitkom kilograma, sada je trudna po drugi put, pa ako dodamo hormone, onda dobijemo Seku kao što izgleda danas, što je i više nego grozno. Ona je jednostavno neprepoznatljiva. Opuštala se malo i previše, a sada izgleda kao velika nezgrapna bačva koja samo što nije eksplodirala.

Ali čini se da je pjevačica dobila na težini i da je malo teža kada je u pitanju režim prehrane i vježbanja, a vidi se da je dobila više kilograma, ne znamo šta radi u teretani kaadaa je uhvaćena u kupovini u ovom broju.

Seka Aleksić, nedavno je fotografirana u šoping centru Ušće, gdje je bila zanemarena, u nedjelju je bila u šopingu sa suprugom, ali paparaci su je fotografirali u zaista gadnom izdanju.

Izvor: balkanlifetoday.info

Preporučujemo