Poznata latino glumica Edit Gonzales (Edith Gonzales), publici sa ovih prostora najpoznatija po brojnim ulogama u meksičkim sapunjarama kao što su “Salome”, “Dona Barbara”, “I bogati plaču” i slične, preminula je nažalost u 54. godini svog života.

Prije otprilike tri godine njoj su otkrili maligno oboljenje na jajnicima, ali iako se liječila i posjećivala mnoge doktore i stručnjake, na kraju je nažlost izgubila životnu bitku i nije se uspjela izliječiti. Tužnu vijest da je poznata glumica otišla na onaj svijet potvrdila je i njena dugogodišnja saradnica i prijateljica Letisija Kalderon (Leticia Calderon), našoj publici poznata kao Esmeralda, iz istoimene serije, i to preko svog Twitter profila.

Nakon što je saznala svoju fatalnu dijagnozu, Edit je medijima ispričala kako je išla na nekoliko operacija limfnih čvorića, uklonila je i svoje jajnike i maternicu. Ali nažalost, ipak na kraju nije uspjea.

Iza sebe, ona je ostavila svoju dugogodišnju ljubav, svog supruga Lorenca Margaina (Lorenzo Margainno), te kćerku Konstancu (Constanca) kojoj je samo 15 godina.

U vrijeme kada se prikazivala serija “Dona Barbara”, zbog ove glumice, svi su i muškarci i žene sa ovih prostora bili prikovani ispred televizijskih ekrana, te se redovno svaki dan iz epizode u epizodu sa neizvješnošću pratio tok radnje u seriji.

Ukoliko niste imali priliku do sada da pratite ovu veoma zanimljivu seriju, toplo vam preporučujemo da i ne počinjete. Grantujemo da se nećete moći odlijepiti. Naravno, ukoliko znate da se kontrolišete (posebno ako imate druge obaveze – ispite) onda pogledajte ovu seriju, u razmacima – više godina za svaku sezonu.

Izvor: Kurir.rs

Preporučujemo
Loading..