Zanimljivosti

SRAMOTNO: Godinu dana nakon što je sahranila MUŽA i SINA, bestidnica se UDAJE – “Brzo si ih zaboravila, nisi ih ni volela nikada – stidi se”

Kad je Anna-Louise Bates otišla razgovarati sa svojim svećenikom o svom predstojećem braku, imao je riječi ohrabrenja koje su joj bile prijeko potrebne.

Godinu i po nakon što su njeni suprug Stuart i sin Fraser poginuli u stravičnom padu dok su se vraćali kući sa zabave, hrabra mama se priprema za ponovni brak.

Budućeg supruga Zacharyja Stubbingsa upoznala je kroz dobrotvornu organizaciju “Believe” koju je pokrenula u kampanji i istakla donacije organa u danima nakon njenog tragičnog dvostrukog gubitka prošle godine.

Došao je po medvjedića Frejzera, maskotu dobrotvorne organizacije, nakon transplantacije matičnih ćelija u sklopu liječenja raka krvi. Zbog toga ga je zanimao Believe i želio je promovirati putovanja ove organizacije. Razgovarali su i tako se dobro slagali da su se počeli viđati kao prijatelji.

Ono što je započelo kada se prijateljstvo pretvorilo u ljubav, što je 41-godišnji Zach iskoristio i zaprosio Annu – Louise u prelijepom ambijentu Castella Cocha prije par sedmica.

Njihovo vjenčanje planirano je za kraj godine, ali Anna je nervozna zbog započinjanja sljedećeg poglavlja svog života sa spasiocem Zachom.

Ona je inače svoje zaruke i buduće planove oko vjenčanja objavila na svojim društvenim mrežama, sa ponosom i širom osmijehom na svom licu, ali to je naišlo na podijeljena mišljenja.

I dok su joj jedni čestitali, dijelili joj komplimente i davali riječi podrške, drugi su je bukvalno napali, izvrijeđali, prozvali i omalovažili, što bi se reklo, do kosti.

“Bestidnice. Jedva je godina prošla. Kako si ih brzo zaboravila. Zar može to tako. Prestani onda da glumiš kao da si ih i voljela, kako te nije stid.” pisalo je u jednom komentaru.