Legendarni pjevač, Šaban Šaulić, preminuo je prije nekoliko mjeseci i njegova smrt je izazavala mnogo potresa i još uvijek se ne može oporaviti od svega.

Nakon njegove smrti, porodica se vrlo teško oporavila od gubitka, a neke pikantne stvari o pjevaču i njegovom privatnom životu počele su izlaziti u javnost. Tako se Šabanova dugogodišnja ljubavnica Cuca Negovanović odmah počela javljati, s kojom je Šaban imao određene konotacije ili s kojim je otvoreno varao suprugu Gordanu Saulić.

Naime, Šaban je bio uhvaćen mnogo puta sa Cucom, a čak su ga kamere jednom prilikom uhvatile i kako se s njom ljubi.

Međutim, iako se sumnjalo da je Šaban samo stidljiv, sada su postojale informacije da je Gordana brzo preboljela svoga muža, a sada se, prema nekim navodima viđa sa dosta  mlađom osobom, mlađom četrdeset godina.

Naime, ako je suditi o čovjeku inicijala M. M. koji je dobro poznati ekonomist i dobro prilagođen i nedavno se susreo sa Šabanovom udovicom jer joj je bio potreban određeni ekonomski savjet od smrti legendarnog pjevača. Naime, Goca je, kako se izvješćuje, došla malo prema sebi i mnogima nije jasno kako je uspjela tako brzo svladati odlazak svoga muža. Ostaje vidjeti što će se dogoditi i hoće li se te špekulacije pokazati istinitim.

Šta vi mislite o ovome dragi naši? Naravno da samo zato što je ona udovica da nema pravo da nađe novu ljubav, ne mora ostati sama čitav život.

Što se ovog anonimnog momka tiče, ako saznamo još neke informacije obavijestit ćemo vas.

Preporučujemo
Loading..