Novo

Sramota! Poznata Hrvatica objavila prepiske: Vidoje varao Nikolinu, pogledajte kakve poruke je slao (FOTO)

Kada je reč o smrti Vidoja Ristovića , ona je pokrenula broj na pitanjima , ali koliko god problema i borbe bilo , zasigurno je njegovoj supruzi bilo najgore , sa jedne strane je izgubila emotivnog partnera , a sa druge trpila je svakodnevni teror kako od strane bivšeg svekra , tako i od strane javnosti. Podsećanja radi Vidoje je preminuo u stanu svoje ljjuvanice , a sada je u meidjima isplivala još jedna njegova afera.

Naime , radi se o tome da je se na društvenim mrežama pokrenula rasprava između hrvatske ekonomistkinje Borne Kotromanić i pevačice Vlatke Pokos. Nakon što je pevačica prozvala Bornu da ne pruža podršku Nikolini u teškim trenucima, ona je žestoko odgovorila otkrivajući kako je Ristović pokušavao da i s njom bude neveran ženi.

– Čudna je to ljubav bila dok je stavljao polni organ u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što je znam i kao žena ženi – poručila je Kotromanićeva otkrivajući tako do koje mere je pokojni muž Nikoline Pišek bio nepošten prema supruzi. Inače , ona je otkrila da je Vidoje se i njoj javljao na društvenim mrežama : “Od ove slike nema dalje, bravo”. Međutim, korak dalje Vidoje je otišao kada joj je obećavao daće joj zakupiti jedan od najlepših apartmana u Evropi, pa je pozvao da mu se pridruži.