Novo

Sprema se HAOS u “Zadruzi 6”: Majini BIVŠI ulaze u Belu kuću, Marinkovićevoj će POZLITI kada ih ugleda! (FOTO)

Naravno da ni ovaj dan ne može da prođe, a da se mi ne bavimo sa novostima koje nam dolaze iz rijaliti svijeta, a koji se odnose na kako aktuelne učesnike, tako isto i na one bivše, ali koji su veoma aktivni na svojim društvenim mrežama. Znamo da je šesta sezona počela nedavno, a već na samom početkum možemo da vidimo da nas očekuje veoma zanimljiv period. Iako je mnogo poznatih imena koja su ušla u ovu sezonu na samom početku, svakako se očekuje da će u narednom periodu ući još dosta poznatih rijaliti igrača koji će tek da zavrte priču.

Tako recimo prema saznanjima koja imaju domaći mediji, uskoro bi u Zadrugu navodno trebača da uđu dva nova učesnika, ali svima itekako poznata, a riječ je o Marku Janjuševiću Janjušu i Filipu Caru, koji su bivši momci Maje Marinković. Oni su inače bili jako dobri drugari, prije nego je Filip ušao u vezu sa njom, a po onome što sada imamo priliku da vidimo po društvenim mrežama, oni su svoj odnos izgladili i opet se druže. Izvor koji im je blizak za medije je izjavio sljedeće:

“Janjuš kao najveća Majina ljubav će imati zadatak da je emotivno pomeri, da se vrzma oko nje i ponovo pokuša da je osvoji, te da je odvoji od Uroša Certića s kojim samo što nije ušla u vezu. S druge strane, Car će pokušati da je izbaci iz takta, te da sve učini kako bi je diskvalifikovao iz rijalitija”, rekao je izvor pa dodao: “Maja je Janjuša razvela, a ta veza nije ga koštala samo braka već i reputacije i honorara, ali ga je i emotivno razorila jer ju je voleo. Sa druge strane, Cara je fizički povredila više puta, često je tim scenama svedočila i policija, tako da je i on više nego raspoložen za poravnanje računa sa starletom”.