Mjesecima se u javnosti špekuliralo o tome je li se Emina Jahović pomirila s turskim milijarderom, koji je u prošlosti imao mnogo problema, a sada je još jednom iznenadila navijače kad je objavila fotografiju u vjenčanici. Znači li to išta? Ostanite s nama do samog kraja ovog članka i saznat ćete pravu stvar i cijelu istinu o popularnoj Emini Jahović.

emina-jahovic-photo-antonio-ahel-ataimages-03

Cijela priča počinje, prije nekoliko mjeseci. Nakon što se razvela od Mustafe Sandala s kojim ima dva sina, Emina je kontaktirala sadšnjeg milijardera Sadetina Saran, i to je izgledalo kao ljubav na prvi pogled, ali njihova ljubavna priča nije dugo trajala. Međutim, sve je više glasina da su se njih dvoje ipak pomirili na kraju, a pjevačica je ostala tajanstvena na ovu temu, a nije željela dati mnogo korisnih informacija.

Nakon što je objavila buket ruža bez otkrivanja od koga je dobila i odmah nakon toga prekinula čitavu moguću publiku, Emina je objavila i sliku u vjenčanici, a na sve to, vjerujte ili ne, držite biedermeier u ruci.

Čini se da je za vjenčanje u potpunosti uređeno, pa su se mnogi pitali je li se udala za milijardu u preplanuloj boji, a ta je mogućnost vrlo moguća, jer postoji ogroman pritisak javnosti, posebno u Turskoj, koji prate takve likove na gotovo svakom koraku. Međutim, rekli bismo da je to modna revija, a što je istina, vjerujemo da će Emina otkriti sebi.

Šta vi mislite, da li se Emina ukrala, i udala u takjnosti?eminaaa

Izvor: Dobar Dan
Preporučujemo
Loading..