Ja već godinama spavam sa ženom mog rođenog brata, svojom snahom. Brat je inače pet godina stariji od mene, i već godinama radi za Američku vojsku. Obično ga lociraju u vojne baze u Iraku i Afganistanu.

Moj brat dolazi kući svaka tri do četiri mjeseca i uglavnom ostaje petnaest dana, ali vjerujem da čak i u tom razdoblju moja snaha i ja uspijevamo naći vremena za sebe i voditi ljubav dok je on ovdje, a on pojma nema ni o čemu.

Bratu mom je novac čitav život uvijek bio važniji od bilo čega drugog i nikada nisam osobito volio tu njegovu pohlepu. On je doista loš čovjek koji se uvijek činio važnim i pametnim.

Podigao se u nebo dok je mene prezirao. Često mi je govorio da sam glup i nesposoban, a zapravo je cijelo vrijeme bio on taj koji je glup. Uvijek je postojala razlika između nas, jer sam znao da uživam u životu.

Rezultat slika za krevet i mladenciVolim da ležim cijeli dan i trošiti njegov novac, voziti njegov auto i voditi ljubav s njegovom ženom. Iskreno se nadam da ću jednog dana osvojiti i njegovu stariju kćer, Sanju, koja ima 21 godinu, i imao sam priliku, kao njezin ujak, nanositi kremu za sunčanje dok je ležala u kostimu i sunčala se.Nezaboravan osjećaj, pogotovo u mojim gaćicama.

Nije ni svjesna da je u to vrijeme već bila moja, da joj tijelo zrači posebnom energijom, a ja sam je na taj način uspio upecati, a nakon toga želim još više.

Iskreno se nadam da nećete misliti da sam ja manijak, ali me doista nije briga.

Što se njegove žene tiče, moj brat nema pojma kakav dobar oralac njegova divna poštena ženica daje. Razmišljam da je dam svojim prijateljima da je isprobaju, a ja ću se baciti na njenu kćer.

Rezultat slika za mazana tijela kremom za suncanje

Izvor: Nezavisni Portal

Preporučujemo
Loading..