Stories

“Spavala sam isti dan sa mužem, sinom i svekrom. Trudna sam i ne znam čije je dijete. Trebam savjet”

“Ja imam 32 godine i trudna sam. U normalnim okolnostima bi to bila divna vijest, ali u ovoj mojoj situaciji to je živi pakao. 

Trudna sam već 3 mjeseca i glavno pitanje koje sebi postavljam i koje me muči cijelo vrijeme je – ko je otac? 

Vidite, ja sam prije 3 mjeseca ostala u drugom stanju iako sam za isti dan spavala, ne samo sa svojim mužem, već i sa njegovim sinom, te sa njegovim ocem, dakle mojim svekrom.

Pregnant women are worried about giving birth during the pandemic

Moj muž ima 33 godine i u normalnim okolnostima često ide na službene puteve jer za svoju firmu tako dogovara inostrane saradnje i projekte. Situacija sa koronavirusom je to poremetila pa je on radio od kuće. Međutim, kako već 4 mjeseca nije išao nigdje van države on naravno nema nikakvog razloga da sumnja da je on otac mog djeteta. Ali tog sudbonosnog dana, par sedmica prije početka pandemije, on ne zna da su u mene ušla još dva muškarca, njemu jako bliska.

Njegov sin (15) koji je pljunuta kopija svog oca, dijete koje je on dobio sa svojom prvom djevojkom, koji realno nije bio planiran, zbog čega sam ja bila ta koja ga je odgojila dok mu je otac studirao i kasnije našao posao. Iako se malac prije 3 godine izjasnio da je gej, očito se to malo promijenilo pa sada za sebe kaže da je biseksualac. I ja moram biti iskrena, buduća žena ili muž će biti itekako zadovoljni. Jasno je objasnio da mu se istovremeno sviđaju starije žene i dječaci njegovih godina.

Pregnancy and Your Skin: Dry Skin, Itchy Skin, and Chapped Lips ...

Čitavu stvar je zabiberio moj svekar, otac mog muža (67) koji je spletom nesretnih okolnosti jednostavno svršio u meni. Naime, kada smo ostali sami, kazao mi je kako sam mu se oduvijek sviđala i kako je samo čekao da njegova žena umre da može probati nešto sa mnom. Pala sam na njegov šarm, ali sada ne znam šta da radim. Treba mi savjet.”

Coronavirus | Pregnancy | Start4Life