Ja ne znam šta da radim. Trudna sam, šesti mjesec i očekujem djevojčicu. Udata sam za svog muža kojem je 38 godina, ja imam 26, i nema sretnije osobe od njega.

Međutim, ja imam jednu crnu tajnu.

Spavala sam već mjesecima unazad redovno i sa njim, ali i sa djeverom i sa svekrom, i sada ne znam čije je dijete koje nosim u stomaku. Mužev brat, moj djever, je stariji od njega tri godine i pravi je zavodnik, šarmirao me je čim se vratio iz Švedske prije pola godine gdje je prodao firmu koju je tamo imao.

S druge strane, moj svekar ima 78 godina i za svoje godine je izuzetno seksi. Bio je direktor jedne banke, a također je sa strane vodio knjige nekim ljudima. Poznaje dosta osoba, ima odlične konekcije i svi ga vole.

Tu je i moj muž koji je nezaposlen, jedini u svojoj porodici nema završen fakultet jer ga je napustio kad se oženio sa mnom. Ja imam srednju kozmetičarsku završenu, ali sam trenutno i ja bez posla. Sreća, njegov stariji brat, taj iz Švedske nas redovno finansira, dok njegova sestra koja živi u Americi šalje mjesečno 5.000 dolara koliko je eto dovoljno da nekako preživimo mjesec. Moj svekar ima svoju finu penziju i meni redovno daje kada moram u shopping ili sa prijateljicama na kafu.

Sada naravno to nije moguće zbog trenutne situacije, ali to ne mijenja stvari i moju veliku dilemu. Kako sada da znam ko je otac djeteta, bebe koje nosim u svom stomaku i koje će se roditi za tri mjeseca? Dajte mi molim vas savjet šta da radim.

Preporučujemo