Zanimljivosti

Šokantno priznanje Darka Lazića: “DA ZNA KOLIKO NOVCA DUGUJEM, ŽENA BI ME OSTAVILA!” Šta on to krije od nje ?!

Popularni pevač darko Lazić potpuno otvoreno i iskreno, poslednjih dana priča o svom privatnom životu , finansijama , ali i dugovima.

 

 

Mediji su spekulisali da je svojoj verenici , za 22. rođendan poklonio auto koje košta 30 hiljada evra . Da li je to istina ili samo laž otkrio je sam Darko Lazić u jednom intervjuu.

Mediji su se bacili u spekulacije i nagađanja i koliko novca  on zapravo duguje , a onda se pojavila informacija da sa kumom pokreće novi bznis.

Šta je to Darko odgovorio novinarima ?!

“Da li vi stvarno mislite da moja žena zna koliki ja dug imam !? Pa ne bi bila moja žena ,da zna . Znaš ti koliko ona ne zna?! Mnogo !” Našalio se pevač. Demantujući da je toliki novac utrošio na poklon za buduću suprugu. Jer navodi da i ona ne bi bila sretna , zbog toga. Jer sudeći po svemu ona je skromna osoba koja ceni sitnice, ljubav i porodične vrednosti.

 

 

Pevač je progovorio i o špekulacijama koje kruže da pokreće novi biznis.

“Ispalo je da zidamo zgrade ,ne mi radimo završne radove, fasade , unutrašnje radove , uljepšavamo ljudima dom.”-rekao je pevač.

Darko je otkrio i da je ljut na Tanju Savić , jer nije došla na sahranu njegovog oca.

“Nismo se ni čuli Tanja i ja , nisam ni forsirao , ne znam kroz što ona prolazi sa svojom porodicom i decom , pa nisam hteo da navaljujem. Hvala mnogim kolegama koji su bili to mi mnogo znači. Ipak je za mene ovo bio jedan težak momenat u životu , jer sam izgubio najvažniji oslonac i potporu.”