Kada su u pitanju žene i njihovo zdravlje, opće je poznato da one često moraju raditi neke posebne preglede i kontrole, posebno kada su u pitanju njihove grudi i intimni dijelovi, a mnogim ženama, i to iskreno priznaju, teško pada takva posjeta liječnicima, iako su svi svjesni da im trebaju takve pretrage.

Većina žena kaže da su im posjeti ginekolozima vrlo stresni, da se u tim situacijama ne osjećaju ugodno i opušteno te da ne mogu čekati da prođu pregled, a mnoge od njih često takve preglede vide što je moguće rjeđe.

Međutim, ako već prolazimo kroz ove vrste pregleda i kontrola, onda također trebamo znati kako se ponašati u takvim situacijama kako ne bismo sebe ili liječnike i medicinsko osoblje stavili u neugodne situacije. Prije svega, to se odnosi na osobnu higijenu, jer takav pregled uopće nije moguće dobiti, a neke dijelove tijela treba posebno pripremiti kada je u pitanju higijena.

Iako postoje neke žene koje na ove preglede gledaju prilično opušteno, ali djevojka u ovom videu koju dijelimo s vama shvatila to sve previše opušteno, pa kad je počeo njen ginekološki pregled, radila je nešto čega su se mnogi uplašili jer su mislili da je to bilo pomalo nepristojno

Ta je djevojka zapravo uzela telefon i dok je trajao ginekološki pregled igrala je igre. Ovo je možda dobar način za opuštanje, ali je ipak pomalo nepromišljeno, jer svako od nas treba odložiti svoje telefone kada su u pitanju ovakve stvari.

Snimak ovoga pregleda pogledajte OVDJE

Izvor: Lokovesti

Preporučujemo