Gospođa M.R. (62) iz Bora u Srbiji osuđena je na 20.000 dinara (oko 170 eura) zbog prebijanja dva dječaka, koji su bili stari oko deset godina.

Prema beogradskim novostima, sredinom mjeseca mališani su ušli u lift zidane zgrade u ulici Albanski spomenici i greškom se odvezli na deveti, umjesto na deseti sprat. U tom trenutku žena napušta stan i onako pored sebe ih počinje brutalno šamarati, što je zabilježeno sigurnosnom kamerom.

MR se branila da ju je uznemirila buka i da će opet učiniti isto !? Apsolutno joj je zasmetala dječija graja, i ona je odmah reagovala na ovako divljački način. Nakon presude pred Prekršajnim sudom, roditelji djece najavili su podnošenje privatne kaznene prijave protiv žene koja je napala njihovu djecu.

Prvo je ošamarila jednog dječaka koji je zatim pobjegao iza vrata od lifta. Nakon toga je učinila kardinalnu grešku, stjerala je dječaka u ćošak gdje su bile nadzorne kamere, izderala se na njega, i opalila mu šamar. Nadzorna kamera je sve to lijepo zabilježila, i to joj apsolutno nije nikako trebalo.

Komšije navode da je ova straija gospođa i ranije imala ispade, i da nije baš najbolja sa živcima, tako da i ne čudi ova njena ishitrena reakcija. Ostaje nam da vidimo kakav će biti epilog cijelog ovog slučaja.

Izvor: Novadanas

Preporučujemo
Loading..