Novo

ŠOK SCENA NA GSP LINIJI 51! Žena ušla i uradila nešto što niko nije očekivao, ubrzo se oko nje stvorio OBLAK DIMA! PANIKA… (FOTO)

Društvene mreže svakog dana nam pružaju dosta zanimljivih priča i situacija koje ljudi postavljaju iz svih dijelova svijeta. Mnoge od njih nasmiju nas do suza, iz većine naučimo nešto novo što do sada nismo znali, ali sa druge strane ima i onih koji nas u potpunosti šokiraju i ostave bez teksta. Mi u nastavku pišemo o jednoj situaciji koja se desila u Beogradu, i koja je šokirala mnoge korisnike društvrnih mreža.

Naime, riječ je o jednoj fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, i koja je privukla mnogo pažnje korisnika koji su blago rečeno bili šokirani. Dakle oni koji se voze gradskim prijevozom navikli su da u istim vide sve i svašta, od svađa, tuče, umiljatih i slatkih životinja, neobičnih putnika i mnogo toga još, ali ovako nešto do sada nije viđeno. Fotografija o kojoj pišemo od samog početka je kako smo već naveli na internetu privukla veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Ipak vjerujemo da je mnogo više privukla pažnju putnika na liniji 51, gdje se i desila situacija o kojoj danas pišemo. Naime, radi se o tome da se na fotografiji nalazi žena, što i nije nešto posebno čudnom, ali vjerovali ili ne ona je zapalila cigaretu sasvim normalno. Pušenje u gradskom prijevozu je inače zabranjeno, ali ovu gospođu to nije spriječilo da zapali cigaretu ne obazirući se na ostale putnike. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.