Novo

ŠOK prizor tokom odavanja počasti kraljici Elizabeti: Samo se SRUŠIO kod kovčega, prenos prekinut (VIDEO)

Sigurno da ne može da prođe ni jedan dan da se u bilo kojem mediju ne piše o kraljici Elizabeti II na bilo kooji način. Sada mediji pogotovo u Engleskoj uporno pokušaaju da dođu do neke eksluivne samo da bi zadovoljjili svoje čitaoce. Jako je puno sočnih detalja, a pogotovo i princu Hariju i Viliamu, koji faktički nisu govorili u poslednje 2 goidne.

Cela ova žalost u Engleskoj će da traje još nekih 5 dana, jer je običaj da se sam ukop čeka nekih 10 dana a za to vreme celo kraljevstvo mora de se presloži, Krenuvši od samog imenovanja Čarlsa III za novog kralja Velike britanije pa sve do ostalihi detalja koji su usko povezani sa smim kraljevstvom.

Ali, sada se engleksa javnost pozabavila sa Megan Markl koja je prognanan zajednosa svojim suprugom princem Harijem pre dve godine, od strane kraljcie Elizabete II za koju se također veruje da nije u nikako dobrim odnosima sa Kejt Midtoun. Slike koje su se pojavile u javnosti na njima se lepo vidi da njih voje uvek stoje sa druge strane svojihi supruga, i da skoro nikako ne komuniciraju. Danas smi pišemo popularnim stražarima, koji su ujedno i velika atrakcija svih turista, jer se za njih jako dobro zna, da i ne trepću očima kada stoje na straži. Međutim, sada se desio i jedan ekces, a on je i zabeležen jna jednom video snimku, a to se zapravo dešava jednom u 100 godina.

Celi snimak se naime pojavio na popularnoj stranici Bi Bi Sija kada se prenosio počasti kraljici Elizabeti, a on je samo pao a kasnije se ispostavilo da je kolabirao.