Novo

Šok priča slavnog fudbalera: Napravio dete prostitutki, pa joj platio silikone da bi o svemu ćutala!

I dnaas za vas imamo jednu itekako zanimljivu temu , a o čemu se tačno radi sazant ćete u nastavku . Naime , kada govorimo o fudbalu , jedan od najvećih talenata bio je danski centrafor Nikolas Bendtner , a koji je čak uspeo da sa svojim talentom stigne i do Arsenala. Dakle , on je neko kome su mnogi predviđali sjajnu karijeru , ali je na kraju ispalo da je jođ jedan talenat uzalud potrošen , pa je u jednom trenutku krneuo putem kojim svakako nije smeo , a reč je o kocki , ženama i alkoholu.

Naime , njegov ljubavni život je uvek bio nekako zanimljiv ,a on je sve obelodanio u svojoj autobiografiji ” Obe strane ” , a gde je tačno govorio o svemu : – Mnogo togo sam vedeo, posebno u Engleskoj. Tu igrači vole da se hvale i pričaju sa kojim devojkama su bili. Ipak, većina njih ne želi intimne odnose sa običnim devojkama koje im se nabacuju u noćnim klubovima – otkriva Bendtner i dodaje:

“Svi biraju sigurniju opciju, jer ne žele da rizikuju. One obične devojke traže neku korist i kasnije nije čudo kad počnu da traže novac od vas i da vas ucenjuju. Zato većina fudbalera zna koga treba da pozove da dobije eskort devojku.”Tako je on ispričao da je to mnogo sigurnija opcija , te imate odnose , platite za iste , pa ta devojak nema nikakve obavveze prema vama , kao ni vi prema njoj , a onda svako ode svojim putem. Ostatak teksta pročitajte ovde.

epa02598319 (L-R) Arsenal’s Samir Nasri, Nicklas Bendtner, Cesc Fabregas, Alex Song, Johan Djourou celebrate during the English Premier League soccer match between Arsenal and Stoke City at Emirates Stadium in London, Britain, 23 February 2011. EPA/KERIM OKTEN NO ONLINE OR INTERNET USE WITHOUT A LICENSE FROM THE FOOTBALL DATA CO. LTD.