Novo

ŠOK! Pao POLJUBAC između Karića i Sandre Rešić! Javnost u NEVERICI! (FOTO)

Sandra Rešić domaćoj javnosti itekako je jako dobro poznata, prvenstveno po tome jer je ona kćerka pokojnog pjevača Nine Rešića koji nas je napustio prerano prije nekoliko godina, a koji je ostavio veliki trag na našoj domaćoj estradnoj sceni. Sandra je očigledno od svog oca naslijedila talenat za muziku pa se upustila u muzički svijet, i bila je učesnica i najgledanijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda.

Međutim, poslednje dvije godine mi imamo priliku da je gledamo u rijalitiju Zadruga gdje se ona snašla jako dobro i zapažena je od strane gledalaca zbog svojih komentara i stavova koje je u toku rijalitija pokazala. Ipak je prošle pete sezone njeno učešće došlo do izražaja kada je ona kao pravi prijatelj bila uz Dejana Dragojevića koji je prolazio kroz jako teške trenutke nakon što ga je njegova supruga Dalila javno prevarila. Mnogi su komentarisali da se Sandra zaljubila u Dejana, a onda je njihovo prijateljstvo odjednom prestalo i za to su svi krivili Dejana, a ukoliko ste pratili rijaliti onda znate o čemu se radi.

Nakon završetka pete sezone, Sandra je odlučila da snimi novu pjesmu, koja je premijerno puštena jučer, a na iznenađenje svih, glavni akter u njenom spotu bio je njen rijaliti kolega Stefan Karić. Oni su u spotu glumili zaljubljeni par, a onda su se oni u jednom trenutku i poljubili i to je zapravo bilo iznenađenje za sve. Upravo zbog toga se sada mnogi pitaju da li između njih ima nešto više pd prijateljstva, ili je to bilo samo za snimanje spota. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.