Novo

ŠOK: Nostradamusovo proročanstvo: Evo šta će se DOGODITI sa kraljevskom porodicom SVE JE PREDVIDEO

U nastavku dnaaššnjeg članak govorit ćemo o proročanstvima , a kada je reč o njima , svakako dva najpoznatija proroka na svetu Bila su Baba Vanga i Nostradamus . Naime , Nostradamus je baš kao i Baba Vanga predvideo broj ne događaje koji su jako bitni , a jedan od njih je i da će kraljevstvo da bude okončano kada kraljica Elizabeta premine . Naime , on je u svojim pisanim delima govorio o velikim silama , a koje se menjaju ,kao i one u kojima kraljevstvo prestaje da raste. U postu na forumu namenjenom teorijama zavere “Above Top Secret (Iznad strogo poverljivog)” navodi se: „Na kraju rata velike sile se smenjuju. Blizu obale se rađa troje prelepe dece.

“Propast narodu kad odrastu. Da se promeni kraljevstvo i da se vidi da više ne raste.” “Troje dece se odnosi na princa Vilijama, princa Henrija i princezu Beatris.” “Princ Vilijam je u stvari rođen sedam dana nakon završetka Foklandskog rata. “Ovo predviđa kraj britanske monarhije i početak britanske republike koji će se dogoditi vrlo brzo.”

Inače , Nostradamu , imenom Mišel , rođen je Francuski astrologg , a koji je živeo u 16tom veku , te je poznat po svojim brojnim proročanstvima , a koja su naravno bila asocirana na brojne bitne buduće događaje, kao što je izbijanje Drugog svetskog rata , te veliki požar u Llondonu koji je se desio 1666. Inače , kakda je izašao jednom prilikom jedan skandalozni intervju , to je bila teška nedelja za monarhiju , a intervju koji je se tada prikizivao na T je sadržavao broj ne optužbe ,a jedna od njih je bila i zabrinutost članova proodice zbog boje kože njihovog sina. Ostatak ovde.