Novo

ŠOK! Mladenci iz Gruda postali hit: Angažovali dizalicu da prebace jabuku preko kuće, a ONDA JE MLADA SPALA…(VIDEO)

U nastavku ovog članka govorit ćemo o svadbama , te svadbenim veseljima koje su po svojim raznim dešavanjima itekako popularne na Balkanu. Naime , pored činjenice da je sada teška kriza , te da se poprilično loše živi u svakom aspektu , mladi ipak ne prestaju da sklapaju brakove. Jedno je jasno , u današnjem vremenu , dom se ne može obezbediti da se ne zadužite u neki kredit , a koji je upitan za vraćanje u današnjem vremenu.

Naime , kada su sadbe u pitanju , Balkan je definitivno mesto gde možete da vidite sve i svašta , a jedan od primera je onaj kada je mlada sa mladoženjom patrorirala gradom u okićenom kamiuonu . Svi su tada komentarisali , a ništa manje ni kada su se pevačice penjale na krrovovoe kuća , te sa tog mesta izvodile.

Upravo u natavku vam donosimo jedan snima , a verovatno ste mogli da zaključite po naslovu o čemu se radi . Dakle , reč je o tome da je se ova svadba organizovala u Bosni , tačnnije u Grudama , a tamo postoji jedan običaj gde mlada mora da prebaci jabuku preko kuće zarad sreće i dugovečnosti. Međutim, s obzirom a je kuća poprilično visoka , mladenci su se dosetili da iznajme dizalicu , pa se mlada popela i prebacila jabuku. Ovaj običaj im obećava dugu sreću , a vi nam u komentare svakako pišite da li ste čuli za još neki čudni običaj?