Novo

ŠOK IZJAVA: “Nisam uspeo da je ZADOVOLJIM”: Marija Milošević se udavala DVA PUTA, a ovako je prvi muž govorio o njoj

U današnjem članku dotaći ćemo se Marije Milošević ,a koja je javnosti poznata kao ćerka Slobodana Miloševića , a koja je napustila Srbiju 2001 godine kada je njen otac izručen Hagu , odakle je na početku živela u Nikšiću , a potom odlučila da se odseli u Cetinje , gde živi i dana danas , a kakko sazanjemo vodi jako miran život , te po navodima izvora slabo izlazi iz kuće.

Naime , ona je bila u braku a Slobodano Bulatovićem , koji je imao poziciju turističkog inspektora sa Cetinja , te koji je jedna od retkih osoba koja je ustvari danas i posećuje. Kako smo saznalii njihov brak je potrajao dve godine , a ona je nakon razvoda od Slobodana odlučila da ostane da živi na Cetinju. Naime , kako je poznato njen prvi brak započet je sa Nikolom Mišljenovićem , koji je na iznenađenje mnogih bio dosta stariji od nje , a preminuo je u 62 godini života , a ona je tada imala samo 18 godina. Oni su u braku bili 3 godine , a on je za to vreme odrđivao službu u Japanu.

Čovek sam u godinama, a nemam ni kučeta ni mačeta, ni porodicu, ni decu, niti posla, plate i penzije – izjavio je Mišljenović i o bivšoj supruzi rekao: – Nisam uspeo da je zadovoljim, a mnogo sam je voleo, i upravo zato želeo sam joj sreću.Naime , 2001 godine ona je pucala iz pištolja na istražnog sudiju i ličnosti koje su bili sa njim , pa je protiv nje ubrzo pokrenut i krivični postupak , te je optužena je za izazivanje opšte opasnosti i nelegalno držanje pištolja.