Novo

ŠOK: Duško Tošić PRIZNAO da ČEKA SINA: Javnost u NEVERICI : KAD PRE

Kada je reč o braku Jelene i Duška Tošića , on je jako često bio tema brojnih medija , naima , samim tim , kao bomba je odjeknula vest da su odlučili da se razvedu ,te je od tog trenutka i razvod braka postao tema koja intrigira javnost . Naime , svi se sada pitaju dokle je stigao proces koji je nedavno Duškov advokat i najavio. Iako jedna jaka ljubav došla je do konačnice , te je samo ostala u sećanju , a da su njima cvetale ruže svedoči još jedan intervju , a koji je nakon Nikon og rođenja Duško dao.

– Presrećan sam što sam po drugi put postao tata, i to za samo godinu dana. Međutim, na tome se neću zaustaviti. Nadam se da ću jednog dana dobiti i sina koji će me naslediti na fudbalskom terenu. Trenutno u kući imam četiri žene, tako da sam u manjini, pa i ne treba da čudi što priželjkujem sina. Međutim, ako bih i treći put dobio devojčicu ne bih se razočarao. Idemo dalje, dok se ne rodi mali Tošić – izrazio je tada Duško svoje želje, a otkrio je i da planira da obezbedi veliki dom za svoju porodicu.

Tada je od svih planova izdvojio i ona da su kupili stan n a Dedinju , te da je to svakako samo privremeno rešenje , a dok ne nađu mesto na kojem će da grade porodičnu kuću . Vaša mišljenja ostavite u koemntar.