Novo

ŠOK CENE U GRČKOJ! Turiste u letovalištu koje je popularno među Srbima dočekalo NEPRIJATNO IZNENAĐENJE – GIROS 7 EVRA, ALI TO NIJE ONO NAJGORE…

Naša današnja tema će biti kako ste i sami mogli da shvatite ljetovanje, koje je inače poslednjih dana tema na društvenim mrežama, pa tako da svakog dana možemo na društvenim mrežama da vidimo da se pokrenula polemika kada je ljetovanje u pitanju. Naime, najviše se raspravlja, ali i raspituje o cijenama smještaja, prijevoza, hrane, pića, i svega ostalog, a kako stvari stoje, cijene su ove godine znatno skočile u odnosu na ranije.

Mi ćemo danas da pišemo o Grčkoj, koja je inače jedna od omiljenih destinacija za građane Srbije, a sada se na jednoj grupi na Fejbuku gdje se inače razmjenjuju iskustva onih koji su na ljetovanje išli upravo u Grčku, pojavio i cjenovnik u Nei Poriju, a cijene su bukvalno sve ostavile u šoku. I Grčka je jedna od zemalja koje itekako osjete posljedice zbog rata u Ukrajini, pa su i tu skočile cijene struje, goriva, ali i osnovnih životnih namirnica.

Upravo zbog rasta cijena goriva, u Grčkoj se najavljuje i poskupljenje turističkih angažmana u sezoni. U pomenutoj grupi je kako smo naveli osvanuo cjenovnik, na kojem se vidi kako je giros vjerovali ili ne čak 7 eura, i to je skoro pa duplo više u odnosu na ranije, a po istoj toj cijeni, tačnije suvlaki i burger također koštaju 7 eura. Korisnici su primjetili i to kako je cijena pola litre točenog piva 5 eura. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.