Novo

ŠOK! Čarls priznao: Princeza Dijana je bila obična kurva, švalerisala se sa svakim – Evo ko je pravi otac Princa Harija” – PA ONI SU KAO PRESLIKANI (FOTO)

Mada u stranim medijima već duže vrijeme kruže glasine da 35-godišnji britanski “bivši” princ Harry nije sin 71-godišnjeg princa Charlesa, magazin Globe sada je otišao čak korak dalje, tvrdeći da je upravo Charles odlučio reći Harryju da nije njegov biološki sin.

Naime, uzrok za sve to zapravo je bila Harryjeva supruga, tj. 38-godišnja Meghan Markle, koja je, prema izvoru, izluđivala 71-godišnjeg princa svojim neprestanim pritužbama koje su ga na kraju prisilile da pozove Harryja na razgovor. Tokom razgovora dvojac se krvavo svađao, a usred rasprave Charles je 35-godišnjem Harryu otkrio da on uopće nije njegov sin, te da je za sve kriva pokojna Diane, koja ih je sve pravila budalama.

Uz sve to, britanski nasljednik prijestolja tada je kazao Harryu da se veza između njega i pokojne princeze Diane ohladila neposredno nakon rođenja 37-godišnjeg princa Williama i da je Diane bila zapravo nevjerna u njihovom braku. Charles je također rekao da je oduvijek znao da Harry nije njegov biološki sin, ali da to nije otkrio u javnosti jer nije želio da Harry izgubi sve privilegije koje mu pripadaju s obzirom na kraljevsko porijeklo, objasnio je izvor tabloidu. 71 – godišnjak nije htio otkriti Harryju ko je zapravo njegov pravi otac.

Premda nema službene potvrde za ove navode, Globe je ipak spomenuo da bi otac princa Harryja mogao biti 62-godišnji bivši britanski časnik James Hewitt, koji je imao svojevremeno aferu s princezom Dianom dok je ona bila u braku s princom Charlesom, a on također dijeli karakterističnu narandžastu boju kose s ovim 35-godišnjim princem. Međutim, u jednom intervjuu James je negirao tvrdnje da je on Harryjev otac, objasnivši da je s preminulom princezom stupio u vezu tek nakon Harryjeva rođenja.