Društvenim mrežama u posljednje vrijeme kruži jedan veoma zanimljiv video. Na klipu koji vam donosimo u nastavku može se vidjeti jedna bakica kako sjedi na klupi i čeka autobus na autobuskoj stanici. 

Ali, ono što su apsolutno svi uočili iste sekunde da ona opasno podsjeća na jedno itekako dobro poznato lice. Ako pogledate ovaj video ispod sve će vam biti jasno.

Pogađate – u pitanju je Vojislav Šešelj. Oči, nos, usta, mimika pa čak i naočare – sve definitivno podsjeća na lidera srpskih radikala. Inače, nije poznato, odnosno nismo mogli otkriti da li je ova gospođa koju vidite na klipu u bilo kakvom krvnom srodstvu sa osuđenim ratnim zločincem koji zbog svoje bolesti ne može izdržavati zasluženu zatvorsku kaznu u Haagu.

Ali, ko zna? Možda je upravo Šešelj koji se presvukao u ženu? Mada, djeluje ipak malo mršavije ova gospođa, tako da sumnjamo. Ali, možda su stvarno u srodstvu. Trebalo bi to preispitati.

Naravno, Twitter je u samo nekoliko sati potpuno izgorio kada je video objavljen, i vrlo brzo se nakupilo nekoliko veoma zanimljivih, masnih, sočnih i zanimljivih komentara.

U nastavku ovog današnjeg teksta vam donosimo samo nekoliko tih komentara:

Šta vi mislite o ovome dragi naši? Da li i vi mislite da ova bakica liči na Vojislava Šešelja, ili se to ovim ljudima samo čini? Mi mislimo da liči, čak šta više, pljunuti Šešelj. Šta vi mislite da li su njih dvoje u nekom krvnom srodstvu? Napišite nam svoje cijenjeno mišljenje ispod u komentarima.

Preporučujemo