Novo

Snimka “bosanske seljačine u Zagrebu” postala hit na YouTubeu: Nećete vjerovati na šta je sve spreman

Poznati Youtuber iz Bosne i Hercegovine Omer Nadarević, inače poznatiji kao Omčo je nedavno objavio novi video koji je u Hrvatskoj postao pravi hit. Momentalno se nalazi na šestom mjestu trendinga i već je prikupio preko 600 hiljada pregleda uz preko 20 hiljada lajkova za svega par dana.

Ovaj je Youtuber inače poznat po specifičnom, bosanskom, humoru na koji jednostavno ne možete ostati ravnodušni. Ili se smijete ili vam je krindž. Sredine “nejma”. Jedni ga obožavaju, dok ga drugi smatraju običnom budalom sa nižerazrednim pokušajem humora i parodje. Taj se dualitet prepoznaje i u komentarima i raciu lajkova i dislajkova na njegovim video klipovima.

Ispod možete vidjeti njegov najnoviji video, “Bosanska seljačina u Zagrebu”, i kada pogledate sve će vam biti jasno. Shvatit ćete zašto ima već sada preko 800 komentara.

“Đe’s moja bosanska seljačino, dobro mi došao u Zabreg “, “Pitam se šta ljudi misle kad te vide dok snimaš …”, “Umro bih od sramote, ovo se zove glumac …”. Ovo su samo neki od mnogobrojnih komentara koji se mogu naći ispod. Inače, Omčo je privukao pažnju javnosti upravo ovim svojim serijalom “Bosanska seljačina”. Tako je njegov “prvi odlazak na more” pregledalo preko 1,4 miliona ljudi, uz preko hiljadu komentara. Taj video možete pogledati u nastavku.

Omčo je zapravo je poznati Youtuber, i među najgledanijim u svom “zanimanju” u Bosni i Hercegovini i on, možemo slobodno reći, uveseljava i oraspoloži iz dana u dan ogroman broj ljudi. Kako i on sam govori čovjek mora da bude uporan i da bude drugačiji od ostalih. Da bude unikatan. Jer ako se rade prave stvari onda nije teško opstati danas. Treba samo biti originala i da se pogađa sa odabirom tema.