Beka Koneli, koja je inače iz Škotske, bila je u vezi sa svojim momkom nešto više od jedne godine, a onda je potpuno slučajno saznala da ju je on prevario.

Kada je skontala da je to istina, odlučila je da mu se osveti, a cijeli proces je dokumentovala u detalje na svom Snepčet profilu. Njena rođena sestra Kijana, sve pomenute snimke je kasnije objavila i na društvenoj mreži Twitter.

”Moju malu sestru je prevario momak sa kojim je bila zajedno jednu godinu. Čak ju je nedavno upoznao i sa svojom djecom”, napisala je Kijana na svom Twitteru. Iako ona tvrdi da ovo što je njena mlađa sestra uradila zaista nevjerovatno urnebesno, ostatak interneta se ipak nije složio sa njenom idejom osvete.

Sada se garantovano pitate šta je bila ta osveta? Između ostalog, Beka je najprije njegovom četkicom za zube dobrooo istrljala wc šolju. Potom je u njegov gel za tuširanje dodala kremu za depilaciju, a onda je njegove najdraže komade odjeće isjekla makazama. Nakon sjeckanja izbjeljivačem mu je još dodatno upropastila i njegovu najdražu majicu, a u patike mu je potom sipala meso i jogurt i sve to skupa ubacila u mikrotalasnu.

U suštini, suma sumarum, uništila mu je sve ono što je najviše volio i što joj je došlo u tom trenutku pod ruku. A da stvar bude još gora, u čitav proces svoje osvete uključila je i svoju malu djecu.

Neki su na Twitteru pisali da je ona pravi “psiho”, da je “grozna” pa čak i donekle “djetinjasta” kao i da je zapravo kriminalac jer je tom jadnom čovjeku uništila skoro sve što je imao.

“Sestra ti je pukla, emotivno je nestabilna i nadam se da će je njen muž natjerati da mu plati svu štetu koju mu je napravila. Jadnik. Nije zalusžio ovo. To je fakat toksično ponašanje”, pisalo je u jednom od komentara.

Ovaj video možete pogledati OVDJE

Preporučujemo