Zanimljivosti

Snimak iz Niša će da omekša i najtvrđa srca! Ovaj magarac je plakao jer ga šalju u klaonicu…SUZE SAMO KAPLJU! (VIDEO)

 

Danas donosimo jednu jako tužnu priču koja će vas sigurno da dirne jer ovo je nešto što je zaista mnogo emotivno, a mogli ste po samom naslvu da zaključite o čemu se radi. Cela ova situacija se desila u Srbiji, u Nišu, a ova naša priča je vezana jednog magarca koji je na internetu i društvenim mrežma postao mnogo popularan i ovaj video je veliki broj ljudi pogledao. U pitanju je magarac koji je sada član “Zoo kutka” koji se nalazi u Kamenici, a tu je završio tako tšo ga je njegov vlasnik htio da ga proda u klaonicu jer više nije mogao da ga čuva kod sebe.

Ali, u ovoj priči se desio veliki obrt, jer je udruženje iz Ništa uspio da ga okupi i to samo zahvaljući donacijama ljudi, a predsednik ovog udruženja Dušan Stojanović je za medije rekao da je ovo možda bilo i najemotivnije spašavanje neke životinje od kako ovo udruženje postoji, a dušan je rekao: “Kad je vlasnik rekao da, ukoliko magarca ne otkupimo, već sutradan odlazi na klanicu, podigao je glavu, pogledao me i počeo da njače.

Prišao mi je, naslonio glavu na stomak i krenule su suze. Te njegove suze mi nisu dozvolile da ga ostavim. Čekao je da krenemo naslonjen na mene. Magarca smo odmah pokupili, a vlasnika sam zamolio da odložimo plaćanje jer u tom trenutku nismo imali para”.

Onda je nastavio pa je rekao da je magarac celim putem plakao i prestao je tek onda kada su oni stigli “Zoo kutak”. Dušan je rekao da je neverovatno to koliko životinja može da oseti kada mže da bude spašena, a video snimak vam donosimo u dokaz i to životinje plaču.