Snežana Savić je jedna od onih glumica koje su važile za jednu od najljepših u svom poslu, ali i generalno među poznatim osoba na ovim prostorima, posebno na početku svoje karijere.

Ona je naravno jedna od najpoznatijih glumica, sa dugogodišnjom i veoma uspješnom karijerom, a većina je pamti po ulozi iz serije “Bolji život” gdje je pokazala svoj talent i za glumu i za pjevanje.

Ono po čemu joj se još uvijek dive svi je ljepota koju posjeduje. Bez obzira na dob, Snežana Savić i dalje isijava vrlo veliku količinu seksualne privlačnosti gdje god se pojavila i što god nosi. Pogledajte sada zbog čega se ovdje pojavila, je li možda mala i pretjeruje u ovom stilu, bez obzira na sve?

Kolika je riba bila moćna u njeno doba, svjedoči i činjenica da je osobno pjevala Josipu Brozu Titu, za kojeg se zna da je oduvijek volio žene. Ni Sofija Loren joj nije mogla odoljeti. Usput, Snežana Savić rođena je 1958. godine u Banjoj Luci. U razdoblju od 1977. do 1981. diplomirala je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci s najvišom mogućom ocjenom, a poslije isto tako je prošla i na Pedagoškoj akademiji u Banjaluci.

Magistrirala je 1989. godine pod naslovom “Država kao subjekt međunarodnog trgovačkog prava”, a 1993. doktorirala na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjaluci na temu “Pojam prava kao normativnog poretka – doprinos kritike Kelsenove normativne doktrine, znači žena zvijer, zar ne?

Od 1986. godine radi kao asistent, potom kao profesor, a danas kao predstojnik Katedre za državno pravo na Pravnom fakultetu Univerziteta u Banjoj Luci. Od 1995. godine radi kao profesor na Višoj školi Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, s vrlo dobrim uspjehom. Profesor je i na Fakultetu političkih znanosti Univerziteta u Banjoj Luci.

Izvor: Balkanlifetoday.info