Novo

SMUVAO MU ŽENU, RAZVEO GA, BIVŠI GA ČASTIO USRED EMISIJE! Dejan predao POKLON Caru – o njegovoj REAKCIJI bruje svi!

Dejan Dragojević pobjednik je pete sezone rijalitija Zadruga, a prema mišljenju mnogih on nije odnio samo tu pobjedu, nego i onu moralnu i životnu. Naime, njega je još uvijek zakonita supruga Dalila prevarila javno i to sa Filipom Carem, a Dejan je zbog toga proživljavao prave brodolome. Na kraju uspio je da se iz svega izvuče i da se oporavi, a nekoliko puta je naglašavao da mu je u tome najviše pomogla njegova sadašnja djevojka Aleksandra.

Ma koliko god čudno zvučalo, postoji neka čudna veza i odnos između Dejana i Filipa, koji se bez obzira na sve na kraju poštuju, a mnogi su stekli utisak da bi oni bili jako dobri drugari. Prije nekoliko dana Filip je proslavljao svoj rođendan, a na iznenađenje svih, Dejan mu je čestitao putem Instagrama, ali na svoj specifičan način. Tako su se oni našalili, pa je Car rekao da od zeta očekuje neki poklon za rođendan. Njih dvojica su u nedjelju bili gosti u studiju kod Dušice, a bivši suparnici su u jako dobrim odnosima, jer Dejan je ispoštovao još nešto.

Naime, radi se o tome da je on Filipu donio rođendanski poklon, a riječ je o kinder jajetu. Car se i iznenadio i oduševio, pa je samo kratko uz iskren osmijeh na licu rekao: “Zna da ovo najviše volim”. Evo i sami pogledajte u video snimku ispod kako je to izgledalo, pa nam vaša mišljenja ostavite u komentarima ispod.