Showbizz

SMIJEH DO SUZA- URNEBESNO!- EVO KAKO ĆE MILJANA KULIĆ IZGLEDATI U 23. SEZONI ZADRUGE: Hit Fotka Kruži Internetom!

Mada je tek prvi mjesec emitovanja nove, četvrte sezone popularnog reality showa Zadruga, čini se da će ove sezone, prema onome što se do sada već događalo, u idućih osam mjeseci prikazivanja oboriti sve rekorde gledanosti i popularnosti, jer je sve počelo i više nego zanimljivo i nije uopšte trebalo puno vremena da bi imali nekoliko zaista velikih skandala.

Dakle, najaktuelniji skandal bila je velika tučnjava Mikija Đuričića i Vladimira Tomovića, koji je završio Mikijevom diskvalifikacijom, a sada se šuška da će Miki čak završiti u zatvoru jer je on još uvijek na uslovnoj kazni od zadnjeg problema kada je fizički napao dvije takmičarke u prošloj Zadruzi i zbog toga je tada bio u kućnom pritvoru.

A tu je, naravno, i neizbježna Miljana Kulić, koja je već napravila par ekscesa s majkom i dečkom Lazarom, a poznato je i da je jedna od najpopularnijih i daleko najpoznatijih rijaliti zvijezda, neko ko će do zadnjeg dana života sjediti u rijalitiju. Naravno, svi je znaju ponajviše zbog njezinih urnebesnih izjava. Budući da je takva kakva je, korisnici društvenih mreža vrlo često se našale s njom, pa je posljednja šala nasmijala mnoge korisnike svih društvenih mreža, a u pitanju je jedna specijalna fotografija

Naime, zaljubljenici u rijaliti šalili su se na račun Miljane uz pomoć aplikacije, pa su napravili fotomontažu kako bi Miljana treba izgledati u “Zadruži 23”.

Budući da Miljana očito ima ogromnih problema s prekomjernom težinom, predvidjeli su da će se Miljana do tada još više udebljati. “Zadruga 23: Miljana s cigaretom razmišlja kako svoju liniju dovesti do savršenstva do Nove godine”, stoji uz urnebesnu fotografiju.