Poznata pjevaljka Dragana Mirković i njeni bogati muž Toni Bijelić spadaju među najimućnije bračne parove na našoj estradnoj sceni. Skupa su preko 25 godina i imaju dvoje djece.

Njih dvoje međutim ne žive kao ostali na prostoru Balkana, već imaju svoju ogromnu vilu u Beču u Austriji gdje naravno imaju i svoju poslugu. Spremačice koje rade kod njih u dvorcu su za jedan poznati srpski magazin otkrile kakav tačno život bračni par vodi iza zidina i kako se oni jedno prema drugom ophode. Rekle su kako Mirkovićka svako jutro obavezno svog muža diže iz kreveta pjesmom, pravi mu jutarnju kafu i zabranjuje svojim slugama da to rade umjesto nje, a pored toga on najviše voli jaja sa pršutom ili slalinom za doručak, uz koju pojede uvijek domaću uvijek svježu salatu i čašu cijeđenog soka od narandže.

Sluge su također otkrile kako pjevaljka čini aposlutno sve kako bi njeni bogati mužić bio sretan i zadovoljan. Kako kažu, nisu nikada čule da je on digao glas na nju, nebitno o čemu oni raspravljali. Dragana također ima veoma puno obavezno van kuće, premda je ona izuzetno porodično orijentisana i voli dosta vremena provoditi unutar “4 zida”.

Kada se vraća sa nastupa obično je jako umorna i veoma nadrndana, zbog čega joj Toni uvijek počne tepati i to je oraspoloži. Djeca su također tu, niko se ne planira iseljavati i Dragana sa osmijeh ide u kupatilo gdje joj je svako večer spremna kupka sa mirisnim svijećama pomoću kojih se ona dodatno opusti.

Preporučujemo