“Došli su njih dvoje kod nas, a ja sam nedugo zatim njegovu ženu odveo u sobu na spratu, i bilo je definitivno nezaboravno.”

Svakog muškarca uvijek muči veličina njegovog alata, zbog čega on često ima komplekse. Nakon što čitavu godinu dana nije svojoj ženi uspio napraviti dijete, pristao je na njezinu pomalo suludu, ali modernu, ideju o grupnom seksu. Nazvali su potom njegovog prijatelja i ženu i onda te su noći zamijenili svoje partnere. Jedno mu je pri tome zasmetalo pa se on zato obratio kolumnistici “Sun-a” Deidri Sanders, kojoj je u detalje prepričavao kako je tekla ta avantura. Hoće li jedna greška koju je napravio zauvijek promijeniti njegov život?

“Draga Deidre, moja je žena imala veoma dug i glasan seks s mojim najboljim prijateljem dok smo njegova partnerica i ja slušali ispred sobe. Trajalo je sve preko tri sata, duže nego što sam ja ikad izdržao. Zbog toga se ja sada osjećam manje muško. Imam 23, a supruga mi ima 27. Dvije smo godine već u braku i zadnjih otprilike godinu dana pokušavamo za dijete. Pitam se sada da li je problem u veličini moje muškosti. Moja supruga je rekla da nam je oboma vjerovatno dosadno jedno s drugim u krevetu, pa sam pristao na grupni seks da ona nadoknadi moj nedostatak centimetara.

Predložila je tako da moj najbolji prijatelj i njegova supruga budu idealan par za nas. Oboje imaju 23 godina, studirali smo skupa. Rekla je da bi bilo najbolje ovo podijeliti s ljudima sa kojima smo bliski. Nisam bio pretjerano oduševljen tom njenom idejom, ali održao sam ipak svoje obećanje. Došli su tako kod nas, a ja sam njegovu ženu odveo u zasebnu sobu na spratu. Seksali smo se nekih sat vremena. Siguran sam da je nisam baš zadovoljio kao što bi njen muž.”

Preporučujemo