Jedna djevojka  je koristila peškir da obriše ruke nakon pranja, ali kada je saznala koja je njegova stvarna namjena život joj se zgadio.

Njena trauma nastala je kada je jednog dana bila u wc-u. Nakon obavljene nužde regularno je oprala ruke i uzela peškir da ih osuši, da bi par minuta kasnije od svoje svekrve saznala da taj isti peškir ona koristi za svoje intimne predjele. Ovo što je napisala i objavila ostavilo je javnost u nevjerici jer niko nije mogao da razumije zbog čega se takav peškir ostavlja na tako očiglednom i vidljivom mjestu.

“Prespavala sam kod svog momka za vikend jer su mi roditelji bili na putu. Ujutro sam presrela njegovu majku, dakle moju potencijalnu svekrvu u kupatilu. Ona me nervozno pitala da li znam da li je neko slučajno koristio plavi peškir koji stoji okačen pored ogledala. Rekla sam da sam ga ja koristila jutros da se umijem i operem ruke, a ona me je gledala zgranuto rekavši da to nikada više ne radim jer ona taj peškir koristi da se briše po intimnoj zoni.

Odmah sam joj se izvinula i kazala joj da nisam stvano znala. Rekla mi je da nije problem i da je njoj žao što mi to nije rekla. Osjećala sam se u tom momentu nekako ružno, a vidjela sam da je i njoj bilo jako neugodno, posebno jer je to žena u godinama.” objasnila je ovu svoju neugodnu i traumatičnu priču ova djevojka, rekavši kako će od sada paziti koje peškire koristi ako je van svoje kuće.

Preporučujemo