Novo

SLUČAJ KOJI JE POTRESAO SRBIJU: Dečak(13) koji je silovao strinu(56): Otkriven VAŽAN PODATAK koji može da rasvetli celu priču: PA NIJE VALJDA OVO?

Još uvijek smo u Srbiji gdje nas očekuje još jedna vrlo tužna priča. Kao što smo pisali jučer, 13-godišnji dječak silovao je 56-godišnju strinu B.K. u okolici Ivanjice dok je ona brala gljive u šumi, a čitav je slučaj prijavila policiji koja i dalje samo sliježe ramenima jer je ipak dječak maloljetnik.

Bilo joj je to najgorih 30 minuta u životu, a kako navodi, trajalo je mjesecima, samo što niko nije želio reagirati, a dogodilo se i ono što se dogodilo. Uzimani su i brisevi kako bi se utvrdilo što se tačno dogodilo u Ivanjici. Tom je prilikom B.K., skupa sa suprugom D.P. i neuropsihijatrom Jovanom Marićem, dala intervju za srpski Kurir.

“Nije to izmišljotina, otac tog balavca, ta drtina matora je jučer izrekla notornu laž. Moja žena to nije izmislila, desilo se. Sve sam lijepo prijavio policiji u Čačku. Zašto bih lagao? Ljubomorni su na mene i moju suprugu zbog dobrog braka i lijepe kuće. To je dijete poremećeno, zašto bi moja žena izmišljala ako ga je uhvatila kako siluje ovce? A također je laž da ga je moja žena odvukla u šumu da je siluje”, rekao je D.P.

“Tih paklenih sati koje sam prošla ne bih nikom poželjela”, rekla je B.K. S druge strane, psihijatar je rekao da nema šanse da bi dijete od 13 godina moglo vezati odraslu ženu i silovati je. Također misli da žena želi posvađati svog supruga s vlastitim bratom i nećakom. Više detalja u narednim danima.