Slikali su se ispod vodopada, ali ovaj detalj iza njihovih leđa nisu primjetili : Slika kruži internerom i svi im se smiju – Pozitiv Media

Slikali su se ispod vodopada, ali ovaj detalj iza njihovih leđa nisu primjetili : Slika kruži internerom i svi im se smiju

I dalje je ova fotografija ostala ne razjašnjen slučaj, dalje  nismo saznali, pošto nismo još uvjek sigurni dali oni to rade iz ljubavi jedan pema drugom ili je to zbog proklizavajućeg terena po kojem su hodali.

Odlazeći na izlet zajedno sa svojom suprugom, kako bi proveli rijeme kupa razledajeći u čari prirode, ali kao dokaz oni su željeli da se uslikaju kako bih imali jednu uspomenu na taj dan. Ne sluteći da prilikom slikanja može da se vidi nešto što nismo ni pomislili da će da se vidi.

Sticajem okolnoti ovaj bračni par dok se uslikavao iza njihovih leđa tamo negjde u pozadini su se vidjela dva čovjeka, ali na jedan veoma nebičan način. To sam vidjeo tek kada sam došao kući pa pegledavo fotografije detaljno, tako da sam i uočio da se ispod vodopada vide dva čovjeka koji se drže za ruku, ostao sam u nevjerici šta oni rade tamo sami.

Jasno se vidjelo kako se ova dva čovjeka nalaze odma ispod vodopada, te kako polagano držeći se za ruku silaze niz jedno strmnije ostrvo, to je bilo za nepovjerovat šta se uspjelo uslikati.

Zato je još uvjek ova fotografija pod upitnikom, tako da nismo sigurni dali su oni zapravo dvoje sretne ljubavi koje paze jedno na drugo ili su ipak samo neki prijatelji koji pokušavaju da siđu sa ovog strmnog brda koji je sav od algi, pa je rizičan za kretanje po njemu.

Bilo kako bilo, bitno je da se njh dvojca podpomažu bez obzira šta su i ko su!

Izvor : Novi.ba

 

Leave a Reply