Novo

SLIKA TURISTE U DALMACIJI IMA PREKO 2.000 LAJKOVA: POGLEDAJTE ŠTA JE ČOVEK STAVIO DOLE… (FOTO)

U nastavku današnjeg članka donosimo vam jednu jako zanimljivu temu , a koja je se nedavno provukla na društvenim mrežama. Dakle , od trenutka kada su društvene mreže postale zastupljene na našim prostorima ,svakodnevno smo u prilici da posvedočimo raznim dešavanjima i ljudskim pričama koje se mnogi ne ustručavaju više da dele u javnost. Sada kada je period letovanja , mnogi se vode time da ako ne objave gde se nalaze kao da i nisu bili , pa smo često u prilici da posvedočimo mnogo čemu.

Dakle , danas su za letovanja glavna destinacija postala Crna Gora , Neum i Hrvatska , oni sa malo dubljim džepom se ipak odluče da putuju u Grčku , Tursku , pa čak i mnoge ostale destinacije za one malo skuplje. Naime , svakako je Hrvatska jedna od najpoznatijih i najtraženijih destinacija , međutim, dosta ljudi se sada ustručava jer su cene znatno skočile , pa sada za jedan obrok morate da izdvojite jako puno novca.

Mnogi bi rekli da nije uredu što svoj boravak u Evropskoj Uniji opravdavaju jako skupim i visokim cenama , pa za preimer su Istra i Dubrovnik čak 10 puta skuplji od Neuma. Upravo danas vam donosimo Fotografiju koja je nasta u Hrvatskoj , a koja je za jako kratko vreme postala viralna i skupila jako puno pregleda. Dnevna doza prosečnog Dalmatinca” je svakako jako duhovita stranica, a koja svakodnevno objavljuje slike zanimljivih turista koji pristižu . Tako da tu imamo priliku da vidimo sve i svašta , od devojke koja u čizmama stiže na plažu , do one sa čudnim papučama. Ipak zaključite sami.