Novo

Slika srpske maturantkinje izazvala HAOS: Radovan može da joj bude OTAC, a uputio joj dve ODVRATNE REČI

U nastavku današnjeg članak govorit ćemo o društvenim mrežama , a koje su postale mesto na kojima sebi ljudi daju za pravo , kako da pišu sve i svašta , isto tako i da komentarišu nečije objave i fotografije. Posebno ja zabrinjavajuće kada to dolazi od nekog ko je mnogo stariji , a ko u većini slučajeva može otac da bude vlasniku objava.

Naime , nedavno je primećen jedan od komentara na Tviteru ,gde je čovek ispod otografje mlade devojke koja je u izdanju za matursko veče , napisao ” pošto sat “.
Komentar, iako na prvu sasvim bezazlen, zapravo je otrovna aluzija, ali mu je ova maturantkinja sjajno doskočila. – Ne znam tačno marku sata, čika Radovane, pogledaću pa ću Vam reći, negde oko 13 hiljada, nisam sigurna, pozdravite decu i unuke – napisala je Kristina.

Naime, sporni komentar ostavio je tviteraš koji se predstavlja kao Radovan Spasojević, a koji je sasvim očigledno duplo stariji od ove maturantkinje, te čak ima i decu njenih godina. Upravo zato je njegova opaska naišla na žestok bes tviteraša, a mnogi su ustali u Kristininu odbranu. No, nažalost, bilo je i onih koji su podržali ovakav način ophođenja. Evo samo nekih od komentara u okviru ove žučne rasprave: – Još će mnogo vode Dunavom proteći dok “dobre i poštene muškarčine” sa malim alatkama ne shvate da žena može da postoji, radi i obuče šta hoće a da oni ne moraju da projektuju svoju jadnost preko jednostavno njenog postojanja. ZNAM ŠOKČINA. Vi nam svakkao vaša mišljenja pišite u komentare.