Novo

Slika koja je RAZBESNELA celu Srbiju! Za džip zakačio prikolicu a na nju je stavio, tačno da čovek kaže “PA DA LI SI TI NORMALAN?!”

Sigurni smo da danas svi vole pogledati neke smiješne slike ili videozapise koji nas bombardiraju iz čitavom svijeta.

Ali, možemo reći da su daleko najjače smiješne slike s ovih naših prostora, posebno one koje nam dolaze s autoputeva i cesta. Tačno se čovjek treba zapitati, na šta ljudi pomisle kad se usude izaći na ulicu s nekim tovarima.

Golf 2 sasvim sigurno prednjači, vozi kokoši, drva, telad, svinje i šta već ne. Na Facebooku imamo nekoliko takvih i sličnih stranica koje se bave upravo tim stvarima. Nedavno smo imali vozača iz Bosne i Hercegovine koji je ispred sebe snimao kombi koji je vukao kravu ispred sebe. Možete li vjerovati u to? Najgore od svega, otvorila su se vrata kombija i krava je izašla.

Najgore od svega je što je nastavio voziti hladno, a na sreću kravi nije bila ništa, a ona je sišla s puta na njivu i otišla u nepoznatom smjeru. Njegovo lice možemo zamisliti samo kad je vidio da u njegovu kombiju nema krave. Takvi neodgovorni vozači izravno utiču na sigurnost ostalih vozača i pješaka u prometu. Danas vam donosimo nešto što se jučer dogodilo u Srbiji.

I dalje nema podataka gdje je nastala ova slika, ali čovjek je hladno prikvačio prikolicu na džip, a na njemu se igralo malo dijete? Možete li vjerovati koliko je ovaj roditelj neodgovoran? Društvene mreže jednostavno su eksplodirale, a svi traže da se ime i prezime ove osobe i kaznu po kratkom postupku.