Za danas smo pripremili jednu vrlo neobičnu priču koja nam dolazi iz glavnog grada Srbije, a koja je veoma zanimljiva.

Ona nam svakako na najbolji način pokazuje kako neke žene mogu biti jako lude i otkačene, a na šta su sve spremne da učine, to smo i sami mogli da vidimo na mnogo načina i u mnogo situacija.

Nedavno se jedna slika na kojoj se vidi žena u autobusu proširila širom regiona i postala viralna na svim društvenim mrežama u roku od samo 24 sata. Ukrcala se, naime, u autobus sa velikim ružičastim plišanim ponijem. Očigledno ga nije imala kamo ostaviti, pošto je ovo bio vjerovatno bio poklon za njeno dijete, pa je odlučila da izađe s njim u javnost i povede ga u autobusu.

Evo i kako je to izgledalo:

Da li verujete u ono što ste vidjeli na ovoj slici?

S obzirom na to koliko je ovaj autobus u koji je ušla bio velik, ona je tog ponija morala staviti u krilo. Detalj jednog putnika koji je cijeli region nasmijao. Jedno je sigurno, dijete, vjerovatno djevojčica, kome je ovaj poklon namjenjen sigurno će se jako obradovati, zar ne ?!

Ili je ovo možda bio i poklon nekog njenog partnera, koga je sa sobom donijela jednostavno od dragosti? Da li ste ikada imali priliku da vidite možda nekoga sa ovim ili nekim sličnim poklonom koji je sjedio pored vas u autobusu? Javite nam u komentarima vaše odgovore kao i vaša mišljenja povodom ovoga.

Preporučujemo