Novo

SLAVNI SRPSKI PJEVAČ autom PREGAZIO ženinu mater, napravio od nje pljeskavicu! Cika i vriska na sve strane, SRBIJA NA NOGAMA!

Za danas vrlo neobična priča, koja će vas sigurno zanimati. Na Balkanu se sve događa, a kad otvorimo odjeljke crne hronike, u njemu se može pronaći sve i svašta, pa jednostavno čovjek misli, pa je li to zaista moguće? 

Današnja vijest koja nam stiže i iz crne hronike se dogodila u Srbiji, gdje se Marko Marković, poznati srpski pjevač koji je zapravo sin još poznatijeg pjevača Bobana Markovića, prije nekoliko dana našao se u vrlo neugodnoj situaciji, kada je njegova bivša vjerenica objavila snimke i status te ga optužila kako  je udario njenu majku autom i razbijo joj obje noge. Sanja je to sve javno objavila na svom Facebook profilu, a onda je između njih dvoje izbila žestoka svađa.

Bio je to zaista ružan prizor za gledanje, jer osim što su se privatno svađali, oni su to također radili na njezinom zidu na Facebooku, pa ako bi se neko tada našao tamo, mogao bi vidjeti teško izgovorene riječi između ova dva nekada zaljubljena golupčića. Sanja je izjavila: “Ljudi moji, pokušao je pregaziti autom moju majku, on je obično čudovište, ne znate s kim sam dijelila krov nad glavom svo ovo vrijeme. Moja majka je završila u ambulanti, sva je bila srušena, a on se pretvarao da se ništa nije dogodilo. Ološ pokvareni.”, vrisnula je Sanja u videu koji kruži Internetom. Srpski mediji pokušali su kontaktirati Marka, ali on nije bio raspoložen davati bilo kakve izjave.

Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam u komentarima i obavezno ostanite i dalje s nama.