Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias postali su u ponedjeljak po treći put roditelji. Naime, brat poznatog španjolskog pjevača i šmekera potvrdio je da je Ana rodila svoje treće dijete.

Konkretno, Enriqueov brat Julio, na pitanje jednog radio-voditelja o glasinama da će još jednom postati ujak, odgovorio je: “Već sam postao ujak, zar ne vidite osmijeh.”

Voditelj ga je potom zamolio za pojašnjenje, kako bi pojasnio da se zapravo ne odnosi to na dvogodišnje blizance Nicholasa i Lucy, pitajući ga: “Je li se novo dijete već rodilo?”, na šta je Julio kratko odgovorio “Da”.

Ali naglasio je da neće otkriti spol djeteta, jer roditelji to žele još da čuvaju u tajnosti, tako da javnost još uvijek nema pojma je li to dječak ili djevojčica.

“Moj brat i njegova supruga sada imaju troje djece. Veoma su sretni”, objasnio je.

Podsjetimo da su Ana i Enrique uspjeli sakriti i prethodnu trudnoću od očiju javnosti, a prve glasine da ovaj bračni par očekuje treće dijete izašle su tek prije nekoliko sedmica.

Potvrđene su početkom ovog mjeseca, kada su ih požrtvovani paparazzi ulovili na jahti u Miamiju, a bivša teniserka je bila s vidljivim trudničkim trbuhom.

Usput, slavni pjevač nedavno je otvoreno progovorio o tome da su on i ova lijepa plavuša imali svoje mnoge uspone i padove tokom veze, čak i ako ju je on u jednom momentu htio napustiti, ali da je kriza sada daleko iza njih.

Kako god bilo, oni sada imaju još jedno dijete, veza nikada nije bila čvršća i mi im želimo svu sreću.

Preporučujemo