Glumica Olivia Newton-John po treći je oboljela od najteže bolesti, vratilo joj se ponovo onkološko oboljenje. Međutim, slavna glumica tvrdi kako ne želi razmišljati o tome koliko joj je života ostalo.

70-godišnja pjevačica i glumica otvoreno je u emisiji “60 minuta Australije” pričala o tome kako je to kada se živi sa karc*nomom četvrtog (posljednjeg) stadija, javlja CNN.

“Kad dobijete dijagnozu ovakve bolesti ili neku zastrašujuću dijagnozu, odjednom vam se dogodi da razmišljate koliko je zapravo ograničen vaš životni vijek. Ako vam neko kaže da vam preostaje šest mjeseci života, vjerovatno je da je to to, da ćete živjeti još jako malo i zato što ste vjerovali. Zato je psihološki bolje za mene da me ne zanima ideja o tome šta su liječnici očekivali ili koliko dugo je živjela posljednja osoba s takvom dijagnozom. Zato ne želim znati koliko mi je još ostalo”, rekla je Newton-John.

Holivudskoj najdražoj zvijezdi prvi put je dijagnosticiran kan – cer dojke 1992. Zatim ponovo 2013. Ali, ona je bitku odlučila zadržati za sebe. Sad kad se onkološko oboljenje vratilo, Olivia kaže da uzima ulje kanabisa koje joj pomaže kod bolova.

Newton-John je nadalje izrazila zahvalnost za svaki novi dan koji ustane iz kreveta i udahne svjež zrak.

Olivia Newton – John je svakako jedna od najpoznatijih američkih i svjetskih glumica, ali i pjevačica, svih vremena, i ova vijest je svakako potresla kako njenu porodicu i prijatelje, tako i njene fanove ali i sve ostale ljude koji je poznaju ili su čuli za nju.

Izvor: Radio Sarajevo

Preporučujemo
Loading..