Kako navodi poznati časopis “People”, kćerka slavnog glumca i bodybuildera Arnolda Švarcenegera, Ketrin, skupa sa svojim mužem Krisom Pratom, također glumcem, očekuje svoje prvo dijete.

Ova se vijest pojavila u svim svjetskim medijima, i to devet mjeseci nakon što su se Ketrin i Kris vjenčali. Njoj će ovo biti prvo, a njenom mužu Krisu drugo dijete, jer on ima i sina Džeka (7) iz svog prvog braka sa svojom bivšom suprugom, također glumicom Anom Faris.

Ketrin i Kris su se vjenčali prošle godine, konkretnije osmog juna na jednoj privatnoj ceremoniji koju su održali u Montesitu u Kaliforniji. Na tom svečanom događaju, Ketrin je nosila predivnu dugu Armanijevu vjenčanicu, a Kris prekrasno Armani odijelo. Cijeloj ceremnoji su tada prisustvovali članovi obje porodice i njihovi najbliži prijatelji. Naravno tu je bio i neuništivi terminator, Arnold Švarceneger skupa sa svojom ženom Marijom Šrajver, a tu je bio i Krisov prvi sin Džek.

Arnold Alois Schwarzenegger je poznati austrijsko – američki glumac, biznismen, političar, investitor i bivši profesionalni bodybuilder koji je rođen 30. jula 1947 godine. On je poznat i kao 38. guverner Američke savezne države Kalifornija u periodu od 2003. do 2011. godine. Sa samo 15 godina počeo je trenirati, a sa 20 je osvojio titulu Mr. Universe, a sedam puta je tokom života osvojio titulu Mr. Olympia.

Snimio je tokom dugogodišnje glumačke karijere ogroman broj filmova, među kojima se naravno izdvaja serijal filmova Terminator, po kojem je postao poznat. Pored toga, glumio je i u nekim drugim poznatim filmovima, i mnogi ga smatraju jednim od najpoznatijih glumaca svih vremena, skupa sa Silvester Steloneom, Brusom Vilisom, i mnogim drugim poznatim imenima svjetske glumačke scene.

Preporučujemo