Džejla Ramović vraća se u školske klupe. Ona je kako znamo pobjednica prethodne sezone “Zvezda Granda”, a nakon pobjede, putovanja i parenja dupeta na plažama vratila se u školske klupe.

Svi smo je mogli gledati na pozornici sa savršenim stylingom i savršenom šminkom. Međutim, jeste li se zapitali kakva je ona kad krene u školu? Nedavno je podijelila fotografiju kako ide u školu.

Naime, Džejla je nosila crne helanke i zelenu tuniku s pojasom. Iako je ovo prilično uobičajena kombinacija, izgledalo je zaista previše luksuzno na njoj.

Iako smo je upoznali kao dobru i lijepu djevojku, izgleda da joj je slava udarila u glavu pa se i njeno ponašanje postepeno mijenja. Ono što je također bitno jeste energija i karizma, odjeća je samo dodatak i nešto što pokriva tijelo u ovom slučaju njeno od pogleda napaljenih momaka.

Kako možemo vidjeti na fotografiji Džejla je se žargonski rečeno “upicanila” i zrači prosto energijom koja kaže: “Bolja sam od vas i ljepša luzeri”. A do jučer je opanke nosila.

Usput, Džejlom su bili oduševljeni svi, ne samo zbog njenog glasa, već i zbog njenog odabira odjeće. Svaka kombinacija joj je odgovarala, ali se transformacija ega mogla primjetiti. U početku jednostavna majčica i tenisice, a poslije sve skuplja i skuplja odjeća. Kad je pobjedila, bila je u dugoj bijeloj haljini koja je išla uz tijelo, kao da je glumila nekog anđela ili Boginju. Vjerujemo da su vam se i te njezine kombinacije svidjele, čim ste svi vjerovatno i glasali za nju.

Njena pobjeda označila je početak velike karijere, a sada moramo vidjeti što će Džejla dalje snimiti i kako će iskoristiti to što je pobijedila u ovakvom bitnom takmičenju. Izgled već ima, glas u svakom slučaju (pretpostavljamo čak i bez autotjuna), eh sad – kad će pokazati malo više kože vidjet ćemo.

Nadajmo se samo da će je skandali zaobići. Ako i bude šta skandalozno, ne brinite se dragi naši, mi ćemo vas redovno obavještavati.

Izvor: Dobar Dan

Preporučujemo