Showbizz

SLAĐA IZJAVILA DA NJOJ I ĐANIJU TREBA 10.000 EURA DA PREŽIVE MESEC! Evo i kako izgleda i stan u kojem žive, kad vidite unutrašnjost SVE ĆE VAM BITI JASNO! (FOTO)

Sigurni smo da ste već odavno upoznati sa ovom kompletnom situacijom na našoj estradi kada je riječ o koronavirusu i posljedicama koje je on ostavio na sve nas, naročito na pjevače koji nemaju već više od 10 mjeseci nijednog održanog koncerta ili nastupa.

Rijetkis u oni koji će otvoreno priznati da imaju neku, bilo kakvu, korist od svega ovoga, a isto tako su rijetki oni koji ne kukaju i ne žale se kako ništa ne zarađuju i koji sada sastavljaju kraj s krajem. Mnogo njih se u posljednje vrijeme žali na trenutnu situaciju.

Danas su ih eto i ispoštovali, pa je Vlada Srbije podijelila estradnjacima po 90.000 dinara po osobi. Snežana Babić Sneki je dobila čak 3 minimalca i kazala je da je izuzetno sretna što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić to uradio. Pored toga, Neda Ukraden se konačno smirila, a svi se još jako dobro sjećamo koliko je ona samo kukala zbog svega što se dešava. Naravno, u rasponu od nekoliko mjeseci, zbog njenih izjava, razapeli su je i mediji i javnost, poručivali joj da proda svoje vile i džipove, pa da joj poslije neće biti tako teško.

Ali, definitivno pravi šampion je slavni narodnjak Đani, koji je početkom pandemije zakukao kako on i njegova supruga preživljavaju jedva sa 100 eura dnevno. Kap koja je na kraju prelila čašu je izjava njega i njegove supruge od prije par dana kada su izjavili da nemaju 20.000 eura da redovno otplate rate za svoja 3 nova stana koja su pokupovali svojim sinovima, a koji se nalaze u luksuznom kvartu Beograd na vodi.

Tako su nedavno njih dvoje ugostili tim novinara TV Pink, i to upravo u jednom od svojih stanova, koji izgleda zaista jako luksuzno, a sam Đani priznao je da je Slađana ta koja je zadužena za uređenje stana. Pogledajte i sami.