Zanimljivosti

SKLONITE dragocenosti, zaključajte vrata! NA OVAJ NAČIN vas lopovi pelješe na benzinskim pumpama (FOTO)

Koliko ste puta do sada čuli da je kuća vašeg susjeda opljačkana dok su bili na odmoru ili na moru ili da je nekome ukraden automobil usred dana ili su neke stvari uopće ukradene.

Vjerujte nam, ako vas lopovi hoće opljačkati, prate vas par dana kako bi se mogli sjetiti vaše rutine i sjetiti se vaših slabosti kako bi do vas lakše došli.

Oni posebno prate i primjećuju kada idete na odmor kako bi onda mogli krenuti u akciju.

Ali, provaliti u nečiju kuću ili stan danas je puno teže u drugim zemljama nego prije dvadesetak godina.

U tom razdoblju ljudi sada postavljaju protuprovalna vrata, ali i sisteme, tako da lopovima prijeti ogromna opasnost da provale u kuću, ali to ne znači da biste se sada trebali opustiti u bilo kojem trenutku.

U novije vrijeme, barem kada su pljačke u pitanju, jedan je trend postao popularan, a to je krađa automobila ili stvari u automobilu dok ste još na benzinskim crpkama.

Ono što je sasvim sigurno jest da ih vrebaju na benzinskim crpkama i čekaju svoju sljedeću žrtvu.

Ako ste osoba koja ide na benzinsku pumpu sama kako bi natočila gorivo, onda ste vi prava meta za njih. Prate vas, a zatim parkiraju tik do vas, ali na suprotnoj strani.

Dok punite gorivo, oni izlaze iz automobila, zatim se saginju i otvaraju vam vrata, a zatim uzimaju torbu, novčanik ili mobitel.

Najčešće ionako, pogotovo zbog ove situacije u zemlji, krađe su još češće, budite oprezniji sa svojim stvarima i budite oprezni za svoj život.

Kako to komentirate? Jeste li ikad opljačkani? Ispričajte nam o tom iskustvu.